Klik hier om in te loggen

01 Sticks

Percossa & Oorkaan

Schouwburg Hengelo

Groep 1 - 2
 

HOE KLINKT OER?

In Sticks ontdek je samen met de vier virtuoze slagwerkers van Percossa hoe je kunt praten zonder een woord te zeggen. Hoe je muziek kunt maken zonder muziekinstrumenten en hoe je je oren kunt openen voor geluiden die je nog nooit hoorde, zoals het ritme van vuur, musicerende dieren en spannende klanken uit de natuur. Een percussieconcert vol humor, van vier oer-nette mannen die misschien wel niet zo beschaafd zijn als ze doen voorkomen.

 

Speciaal
Percossa en Oorkaan maakten eerder de succesvolle productie De Gebroeders Kist, de internationale hit die al bijna 8 jaar over de hele wereld toert. Voor Sticks hebben ze opnieuw de handen in een geslagen.

 

De slagwerkers van PERCOSSA – uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep 2017 – weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen en spelen alle mogelijke ritmes om de meest hilarische, ontroerende en spectaculaire theatrale vondsten over te brengen. Niet voor niets is Percossa de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie. Oorkaan maakte eerder met Percossa de succesvolle productie de internationale hit De Gebroeders Kist.

 

Over deze activiteit

Discipline muziektheater
Duur +/- 50 minuten
Locatie Schouwburg Hengelo
Periode 2 februari 2020 (dinsdag) LET OP! De voorstelling is GEANNULEERD i.v.m. corona!
Informatie

GEANNULEERD i.v.m. corona! Er wordt naar een nieuwe datum gezocht.

 

Via deze link is de Prezi met het lesmateriaal voor ‘Sticks’ te downloaden:

https://prezi.com/view/QX3JAOcgh1QlVXr5ZWEv/

 

Let op: Het lesmateriaal werkt het beste vanuit de browser Google Chrome!
Indien de audiofragmenten niet verschijnen, klik dan op de optie ‘pop-ups toestaan’ in uw browser.