2024-03-03

03

mrt

Skatehockey


Voor kinderen en jongeren
 

H.G.V. introduceert een geheel nieuwe tak van sport: skatehockey. Een soort vriendelijke en goedkope vorm van ijshockey op skates. Op zondagmiddag spelen groepen skatehockeyers, eerst een jeugdgroep en vervolgens een volwassen ploeg.

De jeugdles vindt plaats op zondagmiddag van 12.00 uur tot 13.00 uur en aansluitend trainen de volwassenen van 13.00 tot 15.00 uur op de Combibaan aan de Van Alphenstraat. Die baan wordt 's winters gebruikt als schaatsbaan en 's zomers als skatebaan. Bij slecht weer wordt er getraind in een sportzaal aan de Havezatelaan, maar het verzamelpunt blijft de combibaan aan de van Alphenstraat.

Ben je 8 jaar of ouder en lijkt het je leuk om als een van de allereersten in Nederland deze sport te proberen? Of ben je iemand die zin heeft in een snelle sport? Kom dan proeflessen volgen!

Je hoeft bij de proeflessen niets bijzonders mee te nemen, omdat we skates, sticks en beschermers op voorraad hebben. Bij slecht weer moet je natuurlijk wel je eigen binnenschoenen meenemen.

Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.
van+Alphenstraat+17,+Hengelo,+Overijssel

 
 

Over deze activiteit

Kosten 9,95 per maand
Tijd 12:00 - 13:00 uur
Data vanaf zondag 28 augustus 2016
Eerstvolgende datum zondag 03 maart 2024
Aanbieder Sportvereniging H.G.V.
 
 

Locatie

 

Contactpersoon