2022-07-07

07

jul

Passend Voetbal


5 t/m 13 jaar
 

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen. Heb jij ook zo veel zin om te gaan voetballen? Maar voel je je niet op je plek in het reguliere of G-voetbal?  Dan ben je bij ons passend voetbalteam van harte welkom. Juliana’32 biedt als enige in Hengelo passend voetbal.

Passend voetbal is voor jongens en meisjes van 5 t/m 13 jaar in Hengelo met autisme, ADHD, licht motorische beperking, of die door hun gedrag/persoonskenmerken extra begeleiding nodig hebben, die niet binnen het reguliere voetbal of G-voetbal passen.

In een prikkelarme omgeving wordt er getraind door een gemotiveerde voetbaltrainer en ervaren pedagogische assistent- trainster. De trainingen zijn voorspelbaar en duidelijk. Belangrijk is structuur, veiligheid, plezier en discipline.

Wij bieden vriendelijkheid én duidelijkheid, respect én regels, en daarmee veiligheid aan kinderen en de mogelijkheid om op hun eigen manier plezier aan voetbal te beleven.

Het doel is om kinderen waar mogelijk (weer) aan te laten sluiten bij regulier voetbal. Indien dit niet haalbaar is, blijft het passend voetbal een passende voetbalplek. Ook voor kinderen die dreigen uit te vallen in het reguliere voetbal, kan passend voetbal een middel zijn om op termijn weer aan te kunnen sluiten bij het reguliere voetbal.

Mocht je een keer mee willen doen, kom gerust bij een training op donderdag van 17.15-18 uur op sportpark Groot-Driene.  

Voor meer informatie: www.svjuliana’32.nl

Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.
+Zwavertsweg+108,+Hengelo,+Overijssel

 
 

Over deze activiteit

Kosten
Tijd 17:15 - 18:00 uur
Data vanaf donderdag 14 september 2017
Eerstvolgende datum donderdag 07 juli 2022
Aanbieder s.v. Juliana '32
 
 

Locatie

Sportpark Groot Driene
 

Contactpersoon