Klik hier om in te loggen

24 - ITEMS & SETTINGS

Zaal Zuid i.s.m. Oyfo Kunst & Techniek

Extra aanbod
 

De najaarstentoonstelling bij Zaal Zuid, ITEMS & SETTINGS, gaat over alledaagse dingen en hun plek.

Het gaat over voorwerpen, gebruiks- en siervoorwerpen die deel uitmaken van onze leefomgeving, in het bijzonder het interieur. Hiermee laten wij onze persoonlijke voorkeuren zien; wie wij zijn of… wie willen we zijn?Al die voorwerpen, objecten en hun rangschikking, maken dat wij ons ¨thuis voelen¨.

 

Kunstenaar en gastcurator Paul Hajenius is door Zaal Zuid uitgenodigd om dit gegeven op eigenwijze te belichten. Paul ontregelt het vaststaande, zo kunnen er nieuwe, spannende en grappige dingen ontstaan.

 

Oyfo Docenten Paula, Peter en Mirna nemen de leerlingen mee de tentoonstelling in voor een avontuurlijke zoektocht. Bijzonder is dat Jan des Bouvrie ook zijn medewerking heeft verleend aan deze tentoonstelling. Naast zijn eigen ontwerpen stelt hij ook zijn kunstcollectie ter beschikking.

  

Verder wordt er werk getoond van Jelle van Assem, Klaas Bernink, Gert Derks, Roderick Hietbrink, Teun Hetterscheid, Cor Jaring, Bas Koster, Connie Kuilboer, Florès van de Marel, Melle Nieling, Wim T. Schippers / Wim van der Linden, Rob Scholte en Ton Zwerver.

 

Lesmateriaal downloaden

Het lesmateriaal is te downloaden wanneer u bent ingelogd.
pptx Items &Settings- PowerPoint 6,38 MB
pdf Algemene informatie en inleidende les 0,88 MB
pdf Lesbrief Items & Settings 0,87 MB
pdf Verwerkingsles 0,45 MB

 

Over deze activiteit

Discipline beeldende kunst
Duur 75 minuten
Locatie Zaal Zuid (naast Oyfo, Esrein 9)
Periode najaar 2019
Informatie

De tentoonstelling is geschikt voor de groepen 7-8