Klik hier om in te loggen

14 Broer

Schouwburg Hengelo

Groep 5 - 6
 

Meedoe-concert Broer!

Een interactief schoolconcert in 2019!

 

​Alles wat normaal niet gebruikelijk is tijdens een klassiek concert mag nu juist wel! Opstaan om een wave te maken. Luid klappen op je benen, buik en dijen. Dansjes doen en spreekkoren aanheffen. Sterker nog: al deze actie wordt juist voorgeschreven!

Doe met uw leerlingen mee aan een swingend en spannend concert rondom een prachtig verhaal, waarin leerlingen zelf actief deelnemen! Samen met 500 andere leerlingen van basisscholen, acteurs van Theater Sonnevanck en het Orkest van het Oosten, gaan uw leerlingen dit concert beleven. Ze zingen, dansen, maken geluidseffecten en spelen bodypercussie-ritmes. Zo zijn u en uw leerlingen medemuzikanten in het concert!

Het verhaal gaat over twee broers: wat als je kleine broertje jou een sufferd vindt? Wat als hij jou afpakt waar je het meest van houdt? Wat als jij je grote broer altijd te slim af bent? En als hij bijna zelf weggeeft wat hem het liefste is? Twee broers verschillen als dag en nacht. Een groot avontuur stelt ze op de proef. Worden ze toch nog beste broers?

Ouders, grootouders en andere betrokkenen zijn van harte welkom om gratis het concert bij te wonen. 

 

Lesmateriaal downloaden

Het lesmateriaal is te downloaden wanneer u bent ingelogd.
pdf Broer Lesbrief 0,71 MB
pdf Huisregels Schouwburg Hengelo 0,20 MB

 

Over deze activiteit

Discipline muziek en muziektheater
Duur nog niet bekend
Locatie Schouwburg Hengelo
Periode 20 juni 2019