Klik hier om in te loggen

08 Siv gaat logeren

door Twinfilms

Schouwburg Hengelo

Groep 3 - 4
 

Siv (7) gaat voor het eerst in haar leven logeren bij Cerisia, het nieuwe meisje in de klas. ’s Avonds zijn veel dingen al een beetje anders dan Siv gewend is, maar ’s nachts wordt het pas echt vreemd. Siv kan niet in slaap komen en wil papa bellen om haar op te halen. Maar het briefje met papa’s nieuwe telefoonnummer zit in Cerisia’s pyjama. Trouwens…, waar is Cerisia? Siv gaat op zoek naar Cerisia in het mysterieuze huis.

Het huis ziet er ’s nachts zo anders uit. Er komen heel veel deuren op de gang uit. Achter iedere deur wacht een nieuwe verrassing.

Terwijl Siv piekert waar Cerisia kan zijn, beleeft ze wonderlijke avonturen. Ze ontmoet twee pratende dassen, die sprekend op haar knuffels Duimpje en Pinkie lijken. Vreemd, want ze had haar knuffels toch thuis gelaten!

 

Een spannende, herkenbare en grappige film over een meisje van zeven dat voor het eerst gaat logeren. ’s Nachts maakt ze allerlei avonturen mee.

 

Land, jaar: Zweden/Nederland, 2016

Taal: Nederlands gesproken

Kijkadvies: 5 tot 10 jaar

 

Lesmateriaal downloaden

Het lesmateriaal is te downloaden wanneer u bent ingelogd.
pdf Siv gaat logeren Lesmateriaal (laatste 2 pagina's) 6,05 MB
pdf Lijst kentekens schoolvoorstellingen 0,33 MB
pdf Huisregels Schouwburg Hengelo 0,20 MB

 

Over deze activiteit

Discipline film
Duur 76 minuten
Locatie Filmzaal Schouwburg Hengelo
Periode 5, 6, 7 of 8 februari 2018
Huisregels

Scholen die een voorstelling bezoeken in de Schouwburg Hengelo kunnen parkeren in parkeergarage De Beurs aan de B.P. Hofstedestraat 41.

Na afloop dienen begeleiders te betalen voor het parkeren bij 1 van de 2 parkeerautomaten in de garage. Dit wordt soms als lastig ervaren, zeker met een grote groep kinderen.

 

Om het voor de school sneller te laten verlopen, stelt de schouwburg voor om de betaling van de parkeerkosten in een keer te voldoen.

De school geeft via bijgaande lijst de autokentekens op die tijdens de theatervoorstelling in de garage hebben geparkeerd. De lijst mailen ze naar stadstoezicht@hengelo.nl

De school betaalt een bedrag van € 3,00 per auto voor het parkeren.

De school ontvangt een verzoek van de gemeente Hengelo om het geld over te maken op het verstrekte IBAN nummer.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met mevrouw S. Balatoni, telefoon: 2 459 564.