Klik hier om in te loggen

02 Door de bomen

door De Theatertroep

Schouwburg Hengelo

Groep 1 - 2
 

Hij komt, hij komt, of komt hij niet? Geklop op de deur, getrappel op het dak, gestommel in de schoorsteen. Wachten tot het wachten niet lang meer duurt. Zeven kinderen wachten op Sinterklaas. Maar het wachten duurt lang. Ze spelen dan zelf maar even voor Sinterklaas, voor Paard en voor Piet. En ze spelen óver Sinterklaas.

 

Een magische Sinterklaasvoorstelling over fantasie en kinderspel. Voor kinderen, grote mensen, grote kinderen en kinderlijke grote mensen. Komt Sint nog? Wij denken van wel!

 

"In een geestig optreden worden de nodige hilarische theatergrappen gemaakt, terwijl voor de kinderen de magie volledig intact blijft." - Theaterkrant

 

Lesmateriaal downloaden

Het lesmateriaal is te downloaden wanneer u bent ingelogd.
pdf Huisregels Schouwburg Hengelo 0,20 MB

 

Over deze activiteit

Discipline theater-Sinterklaasvoorstelling
Duur nnb
Locatie Schouwburg Hengelo
Periode 27 november 2017
Huisregels

Scholen die een voorstelling bezoeken in de Schouwburg Hengelo kunnen parkeren in parkeergarage De Beurs aan de B.P. Hofstedestraat 41.

Na afloop dienen begeleiders te betalen voor het parkeren bij 1 van de 2 parkeerautomaten in de garage. Dit wordt soms als lastig ervaren, zeker met een grote groep kinderen.

 

Om het voor de school sneller te laten verlopen, stelt de schouwburg voor om de betaling van de parkeerkosten in een keer te voldoen.

De school geeft via bijgaande lijst de autokentekens op die tijdens de theatervoorstelling in de garage hebben geparkeerd. De lijst mailen ze naar stadstoezicht@hengelo.nl

De school betaalt een bedrag van € 3,00 per auto voor het parkeren.

De school ontvangt een verzoek van de gemeente Hengelo om het geld over te maken op het verstrekte IBAN nummer.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met mevrouw S. Balatoni, telefoon: 2 459 564.