Klik hier om in te loggen

18 Broer

Phion

Schouwburg Hengelo

Groep 5 - 6
 

Broer is een voorstelling over de tweelingbroers Ketim en Raban die door hun hartenklop eeuwig met elkaar verbonden lijken, maar tegelijkertijd van elkaar verschillen als dag en nacht. Want wat als je kleine broertje jou een sufferd vindt? Wat als hij jou afpakt waar je het meest van houdt? Wat als jij je grote broer altijd te slim af bent? En als hij bijna zelf weggeeft wat hem het liefste is? Na een jarenlange ruzie wordt door een van de broers een verrassingsfeest georganiseerd. Hoe leg je een ruzie weer bij? Worden Ketim en Raban uiteindelijk toch nog beste broers? Gaan ze hun gezamenlijke hartenklop weer voelen?

 

Interactief schoolconcert

Opstaan om de Welkomstyell te doen, een swingende bodypercussie uit te voeren, te dansen en te zingen. Stilzitten gaat niet, je moét wel meedoen bij de muzikale voorstelling Broer. Samen met andere leerlingen van basisscholen, acteurs van Theater Sonnevanck en het orkest Phion, gaan de leerlingen dit concert beleven. Leerlingen zijn artiest in dit concert!

 

Over deze activiteit

Discipline muziektheater
Duur 50 minuten
Locatie Schouwburg - Rabozaal
Periode 14 juni 2024
Informatie

Lesmateriaal
Met de korte video-instructies van Ketim is het gemakkelijk voor te bereiden. Deze video’s zijn in een kant-en-klaar online lespakket binnen LessonUp beschikbaar.

Thema ruzie, goedmaken en familie

 

Trailer https://www.youtube.com/watch?v=AYMu4KTX2ig&t=1s